Aug 18 2006

Opstart JSF Nieuws.nl

Gepubliceerd door JSFNieuws.nl om 14:17 onder Mededelingen

Welkom op JSF Nieuws.nl, een gloednieuw weblog over de ontwikkelingen rondom het F-35 Joint Strike Fighter/ Lightning II gevechtsvliegtuig, die mogelijk de Nederlandse F-16’s gaat vervangen.

Op het moment van schrijven moet er nog een hoop gebeuren aan het uiterlijk van deze site, dat zal in de komende dagen gebeuren.
JSF Nieuws.nl is opgezet om de ontwikkelingen omtrend het JSF programma volledig onder de loep te nemen. De berichtgeving in de grote landelijke dagbladen houdt namelijk nogal eens te wensen over.

Al een geruime tijd houd ik het F-35 programma in de gaten via mijn Engelstalige website Air-Attack.com, een archief van die berichtgeving kunt u hier terugvinden. Enkele pagina’s met achtergrondinformatie en technische specificaties zullen tzt ook worden toegevoegd aan JSF Nieuws.nl.
Naast berichtgeving over de F-35 zal er ook aandacht worden besteed aan concurrerende programma’s, zoals de Europese Eurofighter, Franse Dassault Rafale en de Zweedse Saab JAS-39 Gripen, om maar een paar voorbeelden te noemen.

JSF Nieuws.nl is geheel onafhankelijk van Defensie of andere (politieke) instanties, en streeft naar een zo objectief mogelijke berichtgeving. Aangezien de meest interessante ontwikkelingen vaak over de grens plaatsvinden zal er veel gebruik worden gemaakt van - en gelinkt worden naar - Engelse publicaties.
Mocht u interesse hebben om ook op JSF Nieuws.nl berichten te plaatsen, dan kunt u uiteraard even een mailtje sturen naar webmaster_@_jsfnieuws.nl

Trackback URI | Comments RSS

Reageer ook

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.