Aug 31 2006

Discussie Aanschaf JSF Barst Los

Gepubliceerd door JSFNieuws.nl om 11:03 onder Aanschaf JSF

Daags na het einde van het zomerreces lijkt de discussie over de aanschaf van de JSF, samen met de verkiezingsstrijd, in alle hevigheid te zijn losgebarsten. De linkse oppositie, met de Partij van de Arbeid voorop, liet enkele maanden geleden al weten geen stuiver meer uit te willen geven aan het JSF project.

De Telegraaf schrijft vandaag dat “Een Kamermeerderheid van CDA, VVD en LPF steunt het kabinet in zijn voornemen om door te gaan met deelname in de Joint Strike Fighter, de opvolger van de F-16″, en dat ook D66 nu voor de aanschaf van de JSF is, mits in 2010 nog van de aanschaf af kan worden gezien.
Volgens PvdA kamerlid Blom houdt de Amerikaanse rekenkamer nog steeds rekening met kostenoverschrijdingen, zo schrijft de Volkskrant. “We kunnen veel beter in 2014 een kant-en-klaar vliegtuig kopen”, aldus Blom in de Telegraaf.

Aanstaande zaterdag zal JSF Nieuws een uitgebreide voor- en tegenanalyse over de aanschaf van de JSF publiceren.

Comments RSS

Reageer ook

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.