Dec 01 2007

Nieuwsbrief online

Gepubliceerd door JSFNieuws.nl om 14:31 onder Mededelingen

Vanaf vandaag is het mogelijk om u aan te melden voor onze nieuwsbrief. Hiervoor hoeft u zich niet te registreren als gebruiker van JSFNieuws.nl, het enige dat u hoeft te doen is uw email adres in te vullen in het linker menu, onder het kopje Nieuwsbrief.

De reden dat wij met een nieuwsbrief gestart zijn is omdat er onregelmatig nieuwe berichten geplaatst worden op JSFNieuws.nl. Wij zijn afhankelijk van de berichtgeving in de media en officiele berichten van oa Lockheed Martin.

NB: Mocht er bij uw aanmelding iets mis gaan, laat u ons dat dan svp even weten. Let erop dat u allereerst een bevestigings email krijgt, waarin u op een link moet klikken om de registratie voor de nieuwsbrief definitief te maken. Deze email kan in uw ‘ongewenste post’ map binnenkomen.

Comments RSS

Reageer ook

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.