Apr 13 2009

Willem Hageman neemt afscheid van JSFNieuws

Gepubliceerd door JSFNieuws.nl om 18:03 onder Mededelingen

Bergum, TAC 94 LWD, RAD 110/13 - Ik denk dat op dit moment van komende verdere politieke besluitvorming alles zo’n beetje is gezegd, in ieder geval dat ik alles heb gezegd hetgeen ik kwijt wilde sinds ik mij medio januari dit jaar ben gaan bezighouden met het PV F-16. Los van mijn reacties op JSFNieuws.nl hebben ook de nodige bilaterale discussies plaatsgevonden met collegea bd., met actief dienenden en anderen hetgeen tijd kostte, zeker indien het detaillistische vliegtuig performance en bewapeningsvragen betrof.

I knock-it-off en wacht de besluitvorming deze maand af omtrent de aanschaf van het eerste Nederlandse testtoestel, met volgend jaar een optie op de tweede. Ik wens de Koninklijke Luchtmacht het beste toestel toe EN in voldoende te exploiteren aantallen.
Alle besluitvormers een wijze beslissing toegewenst.

Met groeten, Willem Hageman.

Toevoeging redactie:
Wij danken deze ex-F16 vlieger voor de inbreng die hij heeft gehad op onze website JSFNieuws. Zijn openhartige ontboezemingen zullen we missen.
Wij betreuren zijn afscheid tevens, omdat we bij voorkeur een veelzijdig en zo breed mogelijk nieuws- en opiniebeeld rond de JSF willen neerzetten. Zeker collega’s uit de Luchtmacht gelederen zijn schaars, omdat er vanuit de KLu de nodige druk wordt uitgeoefend om kritiek op de JSF “binnenskamers” te houden.

Auteurs, met welk standpunt dan ook, voor of tegen of met een algemene toelichting van achtergronden of historie, kunnen ten alle tijd artikelen insturen, mits gerelateerd aan het onderwerp JSF. Artikelen mogen niet gericht zijn tegen personen of direct politiek geëngageerd. Wij willen primair een platform zijn voor JSF meningsvorming.

JSFNIEUWS090413-NB/nb

5 Responses to “Willem Hageman neemt afscheid van JSFNieuws”

 1. J79GE11Aon 13 Apr 2009 at 20:22

  Willem,

  Het ga je goed. Peer.

 2. lsteynson 14 Apr 2009 at 0:44

  Hallo Willem,

  De Democratie zal haar werk doen, zo gaat dat gelukkig in dit land. Net zo goed als dat een ieder over inhoud en proces een mening mag hebben.

  Bedankt voor de interessante en zeer lezenswaardige opinies en informatie! Ik hoop dat je deze site blijft volgen en wellicht naar aanleiding van de actualiteit toch nog eens in de verleiding mag/zal komen om een reactie te plaatsen.

  Greets, Leon Steyns.

 3. willemhagemanon 15 Apr 2009 at 20:29

  Beste heer Steyns,

  Dank voor uw vriendelijke woorden. Ik blijf JSFnieuws zeker volgen. The ballgame is still on. Alles is ongewis volgens de media van de afgelopen dagen, maar ik kan er mee leven dat dit jaar een testtoestel wordt aangeschaft en volgend jaar nog een en een definitieve keuze wordt uitgesteld. Ondertussen komen we veel meer te weten over de F-35 met al zijn complexe bijna niet of in het geheel niet op te lossen ontwikkelingsproblemen. Overigens heb ik de Redactie van JSFnieuws meegedeeld dat ik zo maar weer op de lijn kan komen als ze een absurd artikel en/of nieuws plaatsen waarbij mijn bloeddruk oploopt tot boven de 140 en mijn hartslag tot boven de 180.

  Met vriendelijke groet, Willem

 4. willemhagemanon 15 Apr 2009 at 20:39

  Beste Peer,
  Bedankt voor je beste wens richting mij, maar onkruid vergaat niet. Zie verder mijn reactie aan de heer Steyns.
  Het ga jou ook goed! Ik weet niet wie je bent, maar gelet op J79 zou die Peer een oud F-104 vlieger moeten zijn. Denk dat ik wel een idee heb. Toevallig een briefje van Dog gehad? Soms is de wereld klein.
  Groet, Willem

 5. J79GE11Aon 21 Apr 2009 at 18:38

  Beste Willem,

  Helemaal goed, ik ben inderdaad die oud F-104 vlieger die jij voor ogen had. Heb inderdaad een mailtje van D. gehad.
  Groeten en doe voorzichtig met bloedslag en hartdruk.

  Peer

Comments RSS

Reageer ook

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.