Dec 05 2007

JSF testvliegtuig zeer binnenkort weer de lucht in

Gepubliceerd door JSFNieuws.nl om 18:47 onder Ontwikkeling JSF

Vandaag deden er lokaal geruchten de ronde dat het F-35 AA-1 testtoestel weer het luchtruim zou verkiezen, zo meldt de Star-Telegram krant uit Fort Worth, Texas, de stad waar de Lockheed Martin assemblagefabriek van de F-35 staat. Al eerder deze week wist de krant te melden dat er zeer waarschijnlijk deze week weer gevlogen zou gaan worden.

Toch kon de vlucht vandaag nog niet plaatsvinden. Een vertegenwoordiger van Lockheed heeft tegenover de krant bevestigd dat alle grondtesten inmiddels zijn afgerond, maar dat een testvlucht er desondanks nog niet in zat.

De komende dagen worden de laatste voorbereidingen getroffen om het toestel weer vliegklaar te maken. We houden het in de gaten…

Comments RSS

Reageer ook

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.