Jun 30 2008

Miljardendans in de lucht

Gepubliceerd door JSFNieuws.nl om 14:45 onder Aanschaf JSF

Den Haag – Op 1 juli 2008 maakt het Kabinet bekend of het bedrijfsleven financieel moet bijdragen aan het contract dat het met de Staat heeft gesloten over de JSF. De bedrijven hebben de kosten en baten zelf uitgerekend. Hun conclusie: nul afdracht, want de JSF gaat de BV Nederland juist geld opleveren. In het blad Forum stond vorige week een interessant overzichtsartikel over het werkgevers standpunt inzake de JSF Business Case, waarin namens het bedrijfsleven dit standpunt wordt onderbouwd.

Forum is het tweewekelijkse opinieblad van VNO-NCW (oplage: 28.000). Het wordt gericht - kosteloos - toegezonden aan een groot aantal Nederlandse ondernemingen, organisaties en particulieren. Het betreffende Forum artikel van 20 juni 2008 kan gedownload worden.

Stellingen betrokken

Duidelijk is dat door beide kanten de stellingen worden ingenomen. In een artikel van vandaag in NRC Handelsblad worden de wederzijdse standpunten uitgebreid toegelicht. Op 23 mei 2008 gaf NIFARP bestuurslid Kraaijeveld in dezelfde krant een toelichting op het standpunt van de werkgevers.

JSFNIEUWS080630-NB/nb

Comments RSS

Reageer ook

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.