Mrt 08 2008

JSF - documentatie USA

Published by JSFNieuws.nl

Hieronder een overzicht van officiële rapporten van de diverse overheidsinstanties, rekenkamers en defensie analisten uit de USA.

Deze pagina wordt telkens geactualiseerd met de laatst bekende gegevens. De laatst bekende gegevens zijn bijgewerkt op 5 april 2008 door de redactie van JSFNIEUWS.

Het overzicht is gegroepeerd per instelling. De laatst bekende rapportage wordt eerst genoemd, vervolgens aflopend naar de oudst bekende rapportage of stukken. Soms kan het interessant zijn om oudere rapporten te vergelijken met nieuwere, omdat dan een goed inzicht in het totale projectverloop en de achtergronden ontstaat.

AMERIKAANSE OVERHEID (JSF PROJECT)
De beste en meest uitgebreide website met officiële informatie over het Joint Strike Fighter programma is www.jsf.mil . Deze JSF website is opgezet door het Amerikaanse Ministerie van Defensie om de defensie gemeenschap, het Amerikaanse publiek en de media informatie te geven over de JSF. Informatie op deze site kan beschouwd worden als officieel gezaghebbend.

Op deze site zijn de volledige Memory of Understandings te vinden:
De PSFD-MoU, zoals eind 2006 door Nederland ondertekend, Memory of Understanding voor Production Sustainment and Follow-on Development.
De gewijzigde bijlage uit April 2007, waarin aangegeven staat de de Amerikaanse defensie de tijdsperiode van aankoop van de JSF uitsmeert over een langere tijd.

Op deze site staan tevens jaaroverzichten van de JSF:
Jaaroverzicht 2007: nog niet gepubliceerd op deze website (status maart 2008)

Jaaroverzicht 2006: nog niet gepubliceerd op deze website (status maart 2008)

Jaaroverzicht 2005

Jaaroverzicht 2004

Jaaroverzicht 2003

Aangepaste planning uit 2005 na de ontwerp herziening in verband met de ontstane gewichtsproblemen. Op bladzijde 8 van dit document staat een duidelijk overzicht van de sindsdien geldende officiële planning van het JSF programma.

This page has the following sub pages.

Het is momenteel niet mogelijk om te reageren.